Kjære 10.klassing

Vi gleder oss til at du skal komme på besøk til oss her på Skeisvang! 
VGS-dagene for 10.klasse begynner i uke 39 og Åpen dag vil foregå 25.01 eller 26.01.2022. Ta kontakt med rådgiveren på din skole dersom du lurer på hvilken dag du skal komme hit. Du finner i tillegg mye informasjon om oss her på nettsiden vår.      

Det er viktig at du bruker tid på å finne ut hvilket valg som er riktig for akkurat deg. Det er DU som må velge, fordi det er du som kjenner deg selv best. Ønsker du å ha mange muligheter åpne, kan våre to studieforberedende utdanningsprogram være gode valg for deg.

Her på Skeisvang går de fleste elevene på utdanningsprogram for studiespesialisering. På Vg2 velger du selv programfag halvparten av timene i uken. Da kan du velge mange ulike realfag eller fag innen språk, samfunnsfag og økonomi. Husk at noen studier krever at du har tatt enkelte realfag på videregående.

Dersom du har lyst på en skolehverdag der ulike musikk-, dans- eller dramafag utgjør en stor del av skoledagen, kan du velge utdanningsprogrammet Musikk, dans og drama (MDD) på Skeisvang. Dette utdanningsprogrammet gir generell studiekompetanse, og du kan i tillegg velge enkelte realfag.

Du finner informasjonsfilmer om tilbudene våre via knappene under:

Er det noe du lurer på, kan du ta kontakt med yrkes- og utdanningsrådgiverne våre:

Du finner og informasjon i skolebrosjyren vår.

Lykke til med valget! Vi håper vi ser deg på Skeisvang neste skoleår!

Til toppen