Aktuelt

På bakgrunn av de siste oppdateringer fra Folkehelseinstituttet om begrenset antall mennesker på arrangement er korkonserten Mozarts Requiem 25. og 26. mars dessverre avlyst.

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Bakgrunnen for dette er at helsepersonell må prioritere annet arbeid, blant annet med koronaviruset. Helsedirektoratet har bedt om at elever ikke oppsøker fastlegen for å få dokumentasjon på fravær av helsemessige grunner.

Det kan vere vanskelig å vite hva koronaviruset faktisk er for noe. Vi har derfor fått Hermine (13) til å stille spørsmål hun lurer på til Helsedirektoratet.

TV Haugaland var på besøk under Åpen Dag, en dag hvor 10. klassinger har fått innblikk i skolehverdagen vår. Vi spilte scener fra oppsetningen for dem, til både applaus og tårer. Anne Frank er et musikkteater med musikk skrevet av elever i 3MUA. Den spilles på Skeisvang 10.-12. februar kl 18. Vær rask hvis du vil sikre deg billetter.

Vil du se og høre fremtidas artister, musikere og kunstnere? Elever ved musikk, dans og drama har forestillinger, konserter og workshops.

22 januar dro tre av våre Vg2 elever på utveksling til Grenoble i Frankrike. Der skal de bo hos en fransk vertsfamilie i 4 uker og gå på fransk skole. I høst hadde de besøk av fire kjekke ungdommer fra samme familier.  De franske elevene stortrivdes i Haugesund. Elevene som er med på utveksling forteller om vennskap for livet, spennende opplevelser og stor fremgang i fremmedspråket sitt. Lykke til Thomas, Andrine og Helene!

Rogaland fylkeskommune v/fylkesordfører og direktør for opplæring inviterer til foreldre-/foresattmøte om russetiden onsdag 22. januar 19.00 - 20.30 på Skeisvang videregående skole.