Hva gjør elever som har gått på dans etterpå?

Har du noen gang lurt på hva elever som går på danselinjen gjør etter videregående? Her får du møte tre av våre tidligere elever. Gjør som dem, og velg en kreativ og skapende vei inn i framtiden din.  

Kristiane Gjerde, elev ved danselinjen på Skeisvang fra 2007-2010. - Klikk for stort bilde

 

 

 

"Jeg hadde tre fantastiske år på danselinjen på Skeisvang. Jeg trivdes svært godt med kombinasjonen av dans og allmennfag, og jeg ville ikke vært foruten disse årene! Etter danselinjen studerte jeg juss i Oslo og nå jobber jeg i juridisk avdeling i et internasjonalt selskap i London." 

Kristiane Gjerde, elev ved danselinjen på Skeisvang fra 2007-2010.

 

 

 

 

 

Ludvig Herstad, elev ved danselinjen på Skeisvang fra 2011-2014. - Klikk for stort bilde

 

 

"Danselinjen på Skeisvang var mitt første innblikk i dansehåndverket. Med dyktige pedagoger på danselinjene fikk jeg mange nye første møter med dans. Jeg ble også oppmuntret til eget kreativt arbeid, noe jeg har tatt med meg videre i både utdanning og jobb. I dag Jobber jeg som Koreograf og Danser, og er også tilknyttet Kompani Haugesund og WALK Dance Company." 

Ludvig Herstad, elev ved danselinjen på Skeisvang fra 2011-2014.

 

 

 

 

Johanne Hartwedt Larsen, elev ved danselinjen på Skeisvang fra 2012- 2015. - Klikk for stort bilde

 

 

"For meg var danselinjen en mulighet til å utfordre meg selv kreativt og fysisk. Samtidig fikk jeg muligheten til å ta de realfagene jeg trengte for å holde alle muligheter åpne. Dette kom godt med da jeg valgte å begynne å studere medisin i Oslo ved UiO. Jeg  jobber på Diakonhjemmet og Ullevål ved siden av studier."

Johanne Hartwedt Larsen, elev ved danselinjen på Skeisvang fra 2012- 2015.

Til toppen