Hvilken PC bør jeg velge?

Vi anbefaler våre søkere å benytte seg av avtalen fylket har forhandlet frem på en Mac. Inkludert i prisen er en beskyttelsesmappe, 5 års Eplehuset-garanti og prioritert service, Apples programvare for lyd-, bilde- og videoredigering som brukes på skolen, samt Office 365, ordbøkene Clue og Ordnett Pluss.

Her finner du mer info angående PC-ordningen

Klikk for stort bilde

Prisen for en MacBook Air 13" gjennom avtalen er 8814 kroner. Lånekassen gir et ikke-behovsprøvd stipend til alle elever i videregående skole som er omfattet av ordningen med gratis læremidler, for tiden er satsten minimum 1071 kroner pr. år du går på skolen. Dersom du søker om stipend og trekker fra beløpet du mottar, vil egenandelen din totalt kun være 5601 kroner. Du søker selv om stipendet på lanekassen.no.

Vi anbefaler altså en Mac, men alle modeller som tilbys gjennom PC-ordningen kan benyttes på Skeisvang vgs.

Bestill din elev-pc

Har du spørsmål?

Kontakt Lars Eirik Støle på:

e-post: lars.eirik.stoele@skole.rogfk.no

mobil: 957 98 313