Informasjon angående lærerstreik fra mandag 29.08

27 lærere ved Skeisvang vgs er tatt ut i streik etter opptrappingen av streiken tirsdag 06.09.
Dette fører til et redusert undervisningstilbud for elevene våre. Streiken rammer klassene ulikt.

De undervisningstimene der lærere er tatt ut i streik utgår. Fag der lærerne ikke er tatt ut i streik går som planlagt. For klassene betyr det at noen vil få kortere dager og/eller oppstykkede dager. Vær obs på at fraværsgrensen gjelder for fagene som går som normalt.

Vi oppfordrer elevene til å komme på skolen og holde på rutinene i hverdagen. De kan sitte og arbeide i aulaen, på biblioteket og i ledige klasserom. Det er ikke ferie, og streiken kan avsluttes på kort varsel, da varsles både elever og foresatte på sms.

Er kontaktlærer i streik, kan legeerklæringer leveres til kontor.

Elevene finner informasjon om hvilke timer som går som normalt via "Skeisvang info elever" på Teams.

Dersom noen har spørsmål eller trenger hjelp, kan rektor eller avdelingsleder kontaktes.  Kontaktinformasjon finnes på skolens hjemmeside under fanen “skolens ledelse”.