Foreldremøte for klassene 1STD, 1STE og 1STF

Vg1-elevene på studiespesialisering står overfor et viktig valg av programområde for Vg2 og Vg3. I den forbindelse ønsker vi å informere dere som foresatte om fagtilbudet ved skolen, hvordan fagvalget foregår og hva elevene må tenke på i forbindelse med valget de nå skal gjøre. Det vil også bli gitt informasjon om søkning til Vg2. 

Dato
23. januar 2020
Tid
18:00 - 21:00
Sted
Skeisvang vgs

Fellesdelen av foreldremøtet starter kl. 18:00 i konsertsalen, hvor det vil bli gitt informasjon av generell karakter. Både før og etter fellesmøtet blir det anledning til å snakke med de lærerne elevene har nå. 

For å få best mulig flyt i avviklingen av samtalene, benytter vi oss av et eget påmeldingssystem. Dere melder dere på ved å skrive navnet til eleven på listen med de aktuelle lærerne dere ønsker samtale med (se eksempel nedenfor). 

Klikk for stort bilde

For at dette skal fungere, må vi be om følgende: 

-Respekter at samtalen maksimum kan være i 10 minutter. 

-Det må være minimum 10 minutter mellom hver samtale. 

-Vær nøye med å kontrollere at du ikke er oppført på to steder samtidig. 

-Ingen må fjerne andres navn på listen. 

 

Skriv dere opp på listen i denne linken

Påmeldingsfrist: tirsdag 21. januar. Foresatte som melder seg på etter fristen kan ikke være sikre på at faglærer har mulighet til å ha samtalen den kvelden. 

Vi ber om forståelse hvis det skulle bli noe venting. 

Skolen ønsker et godt og nært samarbeid med dere som er foresatte og håper flest mulig har anledning til å møte. Elevene kan gjerne være med på møtet med faglærerne. 

Skulle dere ikke ha anledning til å komme på møte kan dere gjerne ta kontakt med kontaktlærer/faglærer på telefon. 

Vel møtt!

Med hilsen

Kari Handeland

Rektor

 

Til toppen