Musikk, dans, drama

Skeisvang vgs gir deg muligheten til å gå på en tradisjonsrik, velfungerende og godt utstyrt skole med dyktige lærere i både fellesfag og programfag.

Du får opplæring i musikk, dans og drama i skolens mange spesialrom som dansesaler, blackbox, konsertsal, øvingsrom etc. Lærerkollegiet på MDD er høyt faglig kvalifisert. De er dyktige og inspirerende og er engasjert i elevene sine. Elever og lærer på MDD sveises sammen i et herlig kreativt miljø hvor elevene får oppleve å være med på mange forestillinger, studieturer, tverrfaglige prosjekter m.m.
Når du har fullført opplæringen på MDD får du generell studiekompetanse.

Elever på MDD kan i tillegg velge bort programfag innen MDD og ta fordypning i matematikk og fysikk (R1, R2 og Fy1), som gir den kompetansen som skal til for å søke et ingeniørstudium.