PC/Mac-ordning for elever 2017-18

Skeisvang baserer sin undervisning på Macer. Vi anbefaler derfor alle våre søkere å benytte seg av avtalen fylket har forhandlet frem på en Mac. Inkludert i prisen er Apples programvare for lyd-, bilde- og videoredigering som brukes på skolen, samt Office 365, orbøkene Clue og Ordnett Pluss og 5 års garanti.

Trykk for å lese mer om bestilling og priser..

Her finner du mer info angående PC-ordningen.

Prisen for en MacBook Air 13" gjennom avtalen er 6965 kroner . Lånekassen gir et ikke-behovprøvd stipend til alle elever i videregående skole som er omfattet av ordningen med gratis læremidler, for tiden er satsten minimum 1014 kroner pr. år du går på skolen. Dersom du søker om stipend og trekker fra beløpet du mottar, vil egenandelen din totalt kun være 3923 kroner. Du søker selv om stipendet på www.lanekassen.no.

Du har fremdeles muligheten til å ta med eller kjøpe deg en vanlig PC om du vil, men da må du regne med å måtte bruke  en av skolens Macer i noe av arbeidet.

For bestilling av Mac:

Mac (Eplehuset)

For bestilling av PC:

Informasjon om priser og levering finner du på fylkets elevportal.

Har du spørsmål?

Kontakt Lars Eirik Støle på:

e-post: lars.eirik.stoele@skole.rogfk.no

Del denne artikkelen på: